Zamieszczone przez Marx
[O2] Kodowanie - dużo fajnych opisów z zdjęciami i filmikami
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGWTagi: Brak
- Podklejony
-
-
Czeska strona z infem jak i co mozna zakodować w Octavi II bardzo fajna polecam.
Kabelki mozna kupic na allegro tam widziałem takie rozne.
kodowanie OII
jako tłumacza polecam :
Tłumacz
tak np wyglądają stopy z funkcją (przeciwmgielne jako stop)
a tak działa doświetlanie zakrętów :
doświetlanieOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
-
-
Zamieszczone przez Misiekoctaviato se pewnie moge tylko wlaczac i wylaczac inspekcje i oil service->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Słuchajcie czy ktoś włączał światła do jazdy dziennej poprzez światła przeciwmgielne tak jak w tym czeskim opisie z pierwszego posta ( http://www.youtube.com/watch?v=4aolF0mhTac )?
Czy to jest w Polsce dozwolone?
Czym w zasadzie różnią się światła do jazdy dziennej od mijania i przeciwmgielnych?
Komentarz
-
-
Z ciekawostek dla osób które maja z przodu i tyłu czujniki polecam zmiane czestotliwości pipania przodu i tyłu. Wtedy łatwo poznać czy pipa przód czy tył.
Mozna też wyłaczyć to ze jak sie właczaja czujniki wyłacza sie radio. Wszystko w adaptacji czujników. kanały od 1 do 9 :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neck99Mozna też wyłaczyć to ze jak sie właczaja czujniki wyłacza sie radioCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez goraceustaSłuchajcie czy ktoś włączał światła do jazdy dziennej poprzez światła przeciwmgielne tak jak w tym czeskim opisie z pierwszego posta ( http://www.youtube.com/watch?v=4aolF0mhTac )?
Czy to jest w Polsce dozwolone?
Czym w zasadzie różnią się światła do jazdy dziennej od mijania i przeciwmgielnych?
Komentarz
-
-
shado, zakres jest od 1 do 9. Fabrycznie jest 9 i 7 więc mała róznica. Polecam zrobic np 1 i 9 wtedy jest zauważalna róznica.
Big, ops: nie wiedziałem. A jakieś wieksze szczegóły jak to zdziałać ? z ciekawości ? - czy to chodzi o to co jest tam PDC czy coś w tym stylu volume ? W ustawieniu radia ?OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
goraceusta, Big, Tak tak racja zaćmiło mnie fakt można tam ustawiać głośność. :szeroki_usmiech
Jednak częstotliwośc to już VAG.
1 wysokie tony
..
..
..
9 niskie tony
Fabryka jest na 7 przód 9 tył (przynajmniej u mnie) Zmieniłem na 1-9 jest bardzo widoczna różnica.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
Komentarz